Hae
Palasia Arjestani

Palasin Youtubeen!

youtubeen

Hih, palasin Youtubeen pienen tauon jälkeen! Nyt on uusi kone hankittu, hyvä editointiohjelma ladattu ja eka videokin taas pihalla 🙂 Aikas hauskaa päästä kuvailemaan ja editoimaan videoita. Tykkään nykyään ehkä jopa kuvata enemmän kuin kirjoittaa. Toki videoiden editoiminen on työläämpää kuin kirjoittaminen, mutta eiköhän siihen taas jostain aikaa revitä. Kun jostain asiasta oikein tykkää, siihen kyllä löytää oman aikansakin.

Tykkään kun videoissa asian saa huomattavasti paremmin perille kuin kirjoittamalla. Sanomaan vaikuttaa todella paljon myös ilmeet ja eleet, joten esimerkiksi sarkasmi jää monelta huomaamatta ja aiheuttaa tarpeettomasti pahaa mieltä. Itse viljelen sarkasmia melkeinpä koko ajan ja sen on mielestäni paras huumorin lajikin. Siispä videoita pukkaa jatkossa tasaiseen tahtiin! Käykäähän tilaamassa kanava täältä, se ei maksa yhtään mitään 🙂 Videotoiveita saa laittaa aina tulemaan ja niitä toteutellaan mahdollisuuksien mukaan.

Alla eilen julkaisemani video, enjoy!

Kiitos kun katsoit!

Edellinen postaus: Motivaatio palaa pätkittäin

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

4 kommenttia

  1. Amanda kirjoitti:

    Jes, tätä on odotettu! ?

  2. Roosa kirjoitti:

    Jippii :)!
    Lähdenkin heti kattomaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *