Hae
Palasia Arjestani

Ihmetyksestä ymmyrkäisenä

Mäkin alan olla jos sitä ikäluokkaa, että voin hyvin esittää kysymyksen Muistatatteko kun silloin 10 vuotta sitten….? No, tänään kävin pr-toimisto Akvamariinin open housessa katselemassa kevään uutuuksia sporttivermeissä. Vaatteet alkaa olla teknisiltä ominaisuuksiltaan kohta tietokonetta vastaavia ja voin vain miettiä mihin pukeuduttiin 10 vuotta sitten liikuntatunnilla? Tavalliseen t-paitaan ja verkkaireihin. Nykyään vaatteissa on mitä hienoimpia materiaaleja: hengittävää, tuulta pitävää, veden kestävää, uv-suojattua, goretexiä, kaikkea löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin! Materiaalit on miellyttävän tuntuisia, käytännöllisiä ja superohkasia. Kuoseja on joka makuun ja hintoja joka kukkarolle. Miettikää millä vaihdilla vaatteiden teknologiakin menee koko ajan eteenpäin, ihan käsittämätöntä :O

Takki Haltin uudesta mallistosta, mieletön raitakuosi!

Takki Haltin uudesta mallistosta, mieletön raitakuosi! Ja tuommoiseen pieneen pussiin se sujahtaa säilytettäväksi.

Tämä takki Helly Hansenin uudesta mallistosta (toppi erikseen). Takissa on hauska pitsikuviointi sisäpuolella, vetoaa naisiin varmasti :) Ainakin minuun!

Tämä takki Helly Hansenin uudesta mallistosta (toppi erikseen). Takissa on hauska pitsikuviointi sisäpuolella, vetoaa naisiin varmasti 🙂 Ainakin minuun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun silmä kiinnittyy vaatteissa aina ensimmäisenä väreihin ja kuoseihin. Menen aina ensimmäisenä värikkäiden vaatteiden luokse ja vasta sen jälkeen alan ihmettelemään materiaalia. Tänä keväänä on monelta merkiltä tulossa todella värikkäitä vaatteita mikä ilahduttaa ainakin mua kovasti. Mulle ne kaikki hienot tekniset ominaisuudet tulee vähän niin kuin kaupan päälle.

Merrellin malliston ihana ja naisellinen takki!

Merrellin malliston ihana ja naisellinen takki!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOnko Merrell teille kellekään käyttövaatteena tai -kenkänä tuttu? Mitä itse olen kyseisen merkin tuotteita nähnyt niin mä olen kovin ihastunut niiden monikäyttöisyyteen, naisellisuuteen ja pehmeyteen. Nyt mallistossa oli parikin parkatakin tyyppistä ohuempaa takkia hieman erikoisilla yksityiskohdilla ja kivoilla leikkauksilla. Varsinkin tuohon ylimmän kuvan harmaaseen takkiin ihastuin täysin! Harmi kun sitä oli näytillä vain yhtä kokoa eikä se mahtunut mun päälle 🙁 Tuo mekko on käännettävä mekko, jossa toinen puoli on raitaa ja toinen pilkkua, aika hauska ja sopii hyvin juhliinkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs tykkäätte Reiman lapsille suunnitellusta sadetakista?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPääsin ensimmäistä kertaa kurkistamaan myös Reiman uuteen mallistoon näin läheltä. Lasten vaatteet vaan on aina jotenkin niin ylisuloisia <3 Tosi kauniita sadeasuja, välikausipukuja ja -takkeja, uv-suojattuja uima-asuja ja ihan käyttövaatteita sekä kenkiä. Varsinkin nuo kaksi takkia, joista ylempi on sadetakki, kolahti muhun eniten. Tytölle aion ehdottomasti hankkia ensi kesäksi uv-suojatun lahkeellisen ja hihallisen uima-asun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKävin ihmettelemässä myös Garminin sporttikelloja ja noissakin on nykyään vaikka vallan mitä ominaisuuksia! Onko teistä monella tällainen tai joku saman tyyppinen? Noihan mittaa askelia, kaloreita, matkaa, unenlaatua ja joihinkin saa tulemaan sähköpostitkin. Sykevyön ne tarvitsevat vielä mitatakseen sykkeen tarkasti. Kellot integroidaan esim. älypuhelimen kanssa johon voi halutessaan siirtää päivittäiset tiedot ja seurata omaa aktiivisuuttaan. Tiesittekö muuten, että tuon sykevyön mollukan voi ottaa irti ja asentaa joihinkin Shock absorberin uhreiluliiveihin? Minä en tiennyt. Toimii kuulemma myös polarilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUusien mallistojen lisäksi kuultiin muutamia pieniä luentoja ja mielenkiintoisia tarinoita mm. jääkarhujen kuvausreissulta, nautiskeltiin brunssia ja ihmeteltiin myös Nivean uutuuksia. Tällaiselle kuivaihoiselle korpulle nuo in-shower kosteusvoiteet on lottovoitto. Ei tartte läträtä enää rasvojen kanssa suihkun jälkeen. Oletteko testanneet? Näitä on käsittääkseni ollut markkinoilla jo jonkin aikaa.

Mä olen edelleenkin ihan sekaisin kaikista hienoista teknisistä ominaisuuksista. Päässä pyörii suloisena sekamelskana miljoona erilaista hieno nimitystä ja termiä. Ihan uskomatonta minkälainen innovaatio nykyään on periaatteessa ”tavallisten” vaatekappaleiden takana. Onko teille tärkeitä vaatteiden tekniset ominaisuudet vai mikä on se ratkaiseva tekijä sporttivaatteissa jonka perusteella valitsette vaatteen?

 

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Ihana toi sun päällä oleva raitatakki. Niin on ihana myös vinoraitainen mekko, minkä merkin se on? Merrel? En saa selvää lapusta, mutta tahdon sen mekon jos se nyt mekko on. =)

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, Merrellin se on! Se on hauska, kun mekon voi kääntää ja toiselle puolella onkin pilkullinen kuosi 🙂

   • Jaanaba kirjoitti:

    Jees kiitos. Täytyykin selvittää mihin sitä on tulossa myyntiin ja käydä kokeilemassa. Kertakaikkiaan hauska ja pirteä.

 2. Laura kirjoitti:

  Oi ihan syötävä toi sun päällä oleva raitatakki! 🙂 Salitreeneissä tekniset ominaisuudet eivät ole niin merkittävässä roolissa. Kunhan istuvat hyvin ja hengittävät. Ulkolajeja harrastessa (varsinkin talvella) olen kuitenkin jo paljon tarkempi siitä, että vaatteet ”toimivat” oikein ja siirtävät kosteuden pois iholta/pitävät lämpimänä. 🙂

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Oi nuo HH:n tennarit on ihanat!
  Mulla on just tuota Nivena tuotetta, ei ole laisinkaan riittävä korpun kuivalle iholle, mutta ihana tuoksu ja varmastikin jonninverran kosteuttava, mutta meitinkin ihon kuivuus on jo sitäluokkaa että öljyt käyttöön suihkussa on paras ratkaisu 🙂 Tuo olisi mun iholle joskus keväällä tai kesällä varmastikin hyvä tuote 😀

  http://outikarita.fitfashion.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Mä testasin noita eilen eikä tarvinnut extrarasvausta! Kovilla pakkasilla ei riitä mullakaan,mut se on sen ajan murhe 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *