Hae
Palasia Arjestani

Hiilarilla jaksaa!


Jeps, nyt on taas tytössä virtaa ja pahimmat leipähimot on selätetty vähäks aikaa. Vetelin ihan issekseen kokonaisen patongin eikä tullut ees syyllinen oli 😀 Lisäks pari paahtoleipää kera mansikkahillon, pieni säkillinen irtareita ja kevyt annos jädeä torstai-iltana. Seuraavan kerran sit tankkaillaan/herkutellaan vasta jouluna. Paljon helpompi on nyt pysyä kaikenmaailman mässyistä erossa, kun on selvästi sanottu et millon saa herkutella ja millon ei. Tää systeemi toimii mulla paremmin kuin hyvin!

Torstaina pidin aika lailla totaalilevon tankkauksen lisäks. Kävin mä toki salillakin, mut ainoastaan persönältreenaamassa isäntää ja venyttelemässä. Hauska oli sivusilmällä seurata pikku poikia, kun ne töni toisiaan ja kattovat huuli pyöreenä kun isäntä isona boudarina runttas kunnon painoja ylös 😀 Siinäpä on pienillä pojilla jotain mitä tavotella. Kuten kuvasta huomaa niin persönätreenaajalla pitää olla persönältreinerin vaattettkin. Eikös ne jotenkin noin pukeudu? 😀

Eilen kävin heti aamusella tunnin aamulenkin koiran kanssa. Meinas usko loppu lenkin viimesillä metreillä, kun oli niin helvetin kova nälkä! Mulla kun toi masu huutaa nykyään ruokaa ihan koko ajan. Vois luulla, et painokin tulis sillon alaspäin, mut eipä se ole tässä parin viikon aikana laskenut kuin vajaan kilon. En tiedä onko se hyvä vai huono, mut valkkuhan sen sit kertoo et missä mennään.

Illalla sit salille selän ja olkapäiden (pumppi) kimppuun. Joissakin liikkeissä nostelin taas vähän painoja ja joissakin yritin vain saada enemmän toistoja. Tais mavessakin sit se satanen paukkua 😉

1. Mave
6*97,5kg
5*100kg Jeeeeee! En oo moneen vuoteen pystynyt tämmösillä painoilla tätä tekemään. Varmaan joskus reilut pari vuotta sit taisin ottaa kakkosen 102,5 kilolla ja sit paukkukin taas selkä ja liike jäi siihen.. Ens kerralla laitetaan sit alotussarjaan satku. Tais meinaan tytöltä päästä pikku pieru ekan sarjan komannella toistolla. Joku pikku kundi istu vielä siinä mun takana penkillä. Toivottavasti ei haissu tai kuulunut 😀

2. Leuanveto mo
10, 8*BW
Tähän taidan ens kerralla ottaa jo jonkin pienen lisäpainon.

3. Kulmasoutu vo
8, 6*57,5kg
Toinen sarja ei ollut ihan niin nätti kuin eka. Järkyttävän hyvin liike uppos kuitenkin selkälihoihin! Video ekasta sarjasta.

4. Pullover köydellä
12*45kg
12*40kg
Tässä halusin molemmissa sarjoissa tehdä pitkät toistot, siks pudotin painoa toiseen sarjaan.

5. Kapea alatalja
10*60kg
10*55kg
Sama tässä.

6. Ylätalja lapiokahvalla
14, 13*40kg
Tein tän semmosella mutkasella lapiokahvalla ja ehkä maailman puhtaimmalla tekniikalla. Hyvin uppos ihan tuonna alalatseihin asti!

7. Sivuviparit kp
12*7kg+9*5kg
10*6kg+10*4kg
12*5kg+10*3kg
12*4kg+10*2kg
11*3kg+9*2kg
Palautukset 30 sekkaa. Ja olkapäät ihan paskana, jälleen kerran. Kundit naureskeli mun pieniä painoja vaan eivätpä ite uskaltaneet kokeilemaan koko settiä 😀

Kroppa alkaa ilmeisesti pikku hiljaa tottumaan tähän treeniohjelmaan, koska lihakset ei mene enää läheskään niin kipeeks kuin esim ekalla kerralla tai viime reenissäkään. Ihan hyvä vaan, vielä on siis vara koventaa treenejä 😀

Isäntä lähti äsken firman pikkujouluihin eli mä voin keskittyä mun lempipuuhan. Salille siis! Tänään vuorossa rintaa ja hauiksia + ojentajapumppi. Pitänee tuota rintaa lämmitellä ihan huolella ja sit kevyesti kokeilla mitä se sanoo reenistä. Eilen se oli ainakin vielä aika kireän oloinen. Jospa se siitä..
Eilen ruokalistalla naudanpaistisuikaleita riisipedillä ja jälkiruokana kiimaisen kissan kannikkaa
karvakastikkeessa. Maistuis varmaan sullekin? 😀

8 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hiukka huvitti tuo perse-eväs… :DMutta: oon nyt tervehtynyt ja luovutin kirjasi eilen (perjantaina) Anzzin hellään huomaan. Käyhän sieltä kyselemässä. Kävin itse kans tänään aamulla jumppailemassa ja olipa kiva pitkästä aikaa olla aamulla liikenteessä. Oisko siellä ollu kaksi ihmistä minun lisäksi? Ei tarvinnu paljon jonotella. t. MariJ.

 2. GIN kirjoitti:

  Onnea satasen rajan rikkomisesta mavesarjoissa ! :)Oon kyllä ihan kade noista sun leuanvetosarjoista, mä haaveilen että joskus uskallan luopua noista vetokumeista. Yhden-kaks leukaa saan omalla painolla mutta silti aina tartun ensimmäisenä kaikkiin apukeinoihin. :p

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Moi Mari! Kiva kuulla, että oot taas terveenä ja innolla puntin kimpussa 😉 Mä tulin just salilta ja siellähän oli aika hyvin porukkaa! En olis uskonut, et itsepäisyyspäivänä olis ollut noinkin paljon jengiä. Parempi sinänsä mun kannalta, koska sain hyvän varmistajan penkkiin. Mäpä käyn Anzzilta sitä opusta sit kyselemässä maanantaina.Gin: ihan ykkösistä mäkin leuat alotin. Aika hyvä keino toistojen lisäämiseen on pakkotoistot. Tarttee vaan reenikaverin. Kyllä ne sieltä pikku hiljaa 😉

 4. nuheila kirjoitti:

  Hauska toi sun personaltrainerin asu!!!On ne hiilarit vaan ihania,mun ruokavalio on kanssa aika hiilariton ja kyllä oli alussa vaikeaa,nyt siihen on jo tottunut.

 5. Anonymous kirjoitti:

  höh…laitoin sulle viestin mutta se hävisi jonnekin bittiavaruuteen.Kokeillaan uudestaan…Millaisella palautuksilla sä teet noita sivuvipareita? …Onko muita hyviä tuntumansaamis vinkkejä?HUOH -tuskaiset sivuolkapäät!Tsemppiä!Hoo

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Tossa pumppitreenissä palautukset on 30 sekkaa, normaali kovissa sarjoissa pidän 1,5-2 minsaa. Paitsi vipareissa en koskaan tee yli minsan palautuksilla.Noissa sivuvipareissa tekniikalla on kyllä tosi suuri merkitys. Mieluummin pienemmillä painoilla, hitailla negoilla ja kunnon puristuksella yläasennossa kuin ylisuurilla painoilla hirveetä heijausta! Mä teen nykyään sivuviparit melkein suorin käsin, sen oon leirin jälkeen todennut kaikista toimivimmaks mulle. Mä teen liikkeen aika lyhkäsenä ja painot lähtee suoraan reiden sivuilta, ei kropan edestä.Kyllä se hyvä tuntuma sieltä löytyy kun malttaa vaan kokeilla ja etsiä itselleen parhaan tekniikan 😉

 7. Anonymous kirjoitti:

  Laitappa joskus videon pätkä sun tekniikasta! :)Hoo

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Vois kait sitä yrittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.