Hae
Palasia Arjestani

Paluu spartalaisuuteen.

Loppu viikko meni melkoisessa usvassa. Väsy oli kaamea ja kroppa tyhjääkin tyhjempi. Perjantaina matkustin taas maaseudun rauhaan mökille. Junasta suoraan kauppaan hakemaan lauantain tankkauseväät ja siitä möksälle tekemään olkapäät ja ojentajat jumppa. En ees jaksanut raahata punttivälineitä aitasta ulos vaan raivasin sinne itelleni sopivan treenitilan. Olkapäille vipunostoja kulmassa kässäreillä, sivuvipareita ja arnoldia sekä pystypunnerrusta istuen käsipainoilla. Ojentajille ranskalaista istuen yhdellä käsipainolla ja kickbackia. Palautukset puolen minsan luokkaa ja tein jopa extrasarjojakin heikosta olosta huolimatta! Hyvä minä. Loppu ilta menikin sit täysin rentoutuessa, saunoessa ja rapsutellessa isäntää ja kissiä. Ja ehkä vähän meidän Mandi-koiraakin 🙂 Se kaheli on vanhuuden päivillään alkanut noutaa vinkulelua. Mandi on siitä omituinen sakemanni ettei se ole koskaan noutanut yhtään mitään eikä suostunut uimaan. Järveen se ei tulee vieläkään, mutta leluista hän on nyt innostunut. Omituinen tapaus, neiti kohta 10 wee.

Lauantaina tein valmentajan käskystä extrana extrapitkän aamulenkin. Kaksi tuntia kävin köpöttämässä pitkin hiekkateitä. Ensimmäinen tunti menosuuntaan meni varsin helposti ja kevyesti, mut tulomatkasta ei ole kyllä minkään sortin havaintoja tai muistikuvia… Takki oli siis aivan tyhjä ja sehän se oli tarkoituksenakin! Kaikkensa antaneena oli varsin mukava aloittaa tankkaus, nam! Tankkauseväinä tällä kertaa mulla oli:

 • riisimuroja
 • banaania
 • light riisifrutteja
 • marjoja, joista tein survoksen
 • riisikakkuja
 • ananasta
 • basmatiriisiä
 • rusinoita
 • riisipiirakoita
 • isännän vaarin tekemä korvapuusti, päivän kohokohta!
 • vaahtokarkkeja, jotka kyllä jäi syömättä ja korvattiin muulla..

Kaloreita 3000, joista hiilareita reilu 600g. Fiksuna tyttönä ajattelin aamulla, että syön sillon vähän vähemmän niin illalle jää sit enemmän syötävää. Wrong! Ei ollu nimittäin yhtään hyvä idea. Puoli yhdeltätoista illalla kun istuu ruokapöydässä ja syömättä on vielä puoli pakettia riisikakkuja ja riisifrutti ja riisipiirakoita niin ei ole hyvä fiilis. Vatsa oli aika täynnä nukkumaan mennessä.. No, ens viikonloppuna tiedän paremmin 🙂 Vaahtokarkit ei tosiaan ole mun juttu, vaikka monet niitä käyttävätkin tankkaukseen. En oo oikeestaan koskaan niistä tykännyt, mut ajattelin et dietillä nekin oli herkkua. Pari sain kurkusta alas menemään ja sitten loppu. Ne vaan on niiiiin ällöttäviä. Hyi yäk. Ens viikonloppuna niidenkin tilalle sit jotain muuta.

Paino nousi tankkauksesta 200g eli aika hyvin meni 🙂 Mielenkiintoista nähdä alkaako kroppa taas kerätä alkuviikosta nestettä niin kuin se vähillä hiilareilla tahtoo aina tehdä vai rysähtääkö paino taas kertaheitolla alemmas. Nyt on ainakin alkuviikoksi hyvin virtaa eli loppuviikon väsymystä odotellessa 🙂

Mut oli se vaan tänä aamuna ihana palata normaaliin spartalaiseen ruokavalioon: marjoja, vehnäleseitä, lesitiiniä ja raejuustoa. Maistui taivaalliselta! Seuraksi vielä mukillinen vihreää teetä ja uusi Flex. Voiko aamua paremmin aloittaa?

Yksi kommentti

 1. Annemari kirjoitti:

  Oijoi, miten ihana ruokalista *kuolaa*. Kyllä noilla jaksaa hetken taas painaa sata lasissa. Vaikka jos sulla on yhtään sama meininki kuin mulla, niin nyt on jo takki aika tyhjillään.Se ois viisi päivää seuraavaan tankkaukseen, vaan kai se menee tässä sumussa ja usvassa tallustaessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *