Hae
Palasia Arjestani

Kuka ei kuulu joukkoon?

Vietin eilisen aamupäivän kirpparilla tytön vanhoja kamoja myyden. Pistin hinnat niin alhaisiksi, että tavara teki hyvin kauppansa ja yli puolet vähemmän oli kamaa kotiin tuomisina. Kukkaroakin paisutin 50 euron verran 🙂 Tänään vielä kunnon raakkaus vaatteille, loput nätisti koottain laatikoihin ja odottamaan seuraavaa kirppistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illalla mulla oli keskustassa parin tunnin blogitapahtuma Aleksanterinkadulla cafe Balderissa. Kiva oli pistää vähän pakkelia naamaan ja kaivella kaapista pikkasen parempaa päälle. Matkasin bussilla keskustaan ja ohi kulkiessa nappasin myös ruokatapahtumasta kadunvarresta miehelle falafelit matkaan. Saavuin tapahtumapaikalle ja tajusin, että a) olen kaikkia about 10 vuotta vanhempi  ja b) 95% paikalla olijoista oli muotibloggaajia. En edes muista millon olisin tuntenut sopivani niin huonosti muiden joukkoon kuin eilen. Kaikilla oli merkkilaukut ja -vaatteet, mulla ne perushennesit ja ginatricotit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohjelmassa oli ruokaa, juomaa kilpailuja ja päästiin testaamaan omenankuorintakonetta ja luistelumattoa. Ensimmäisen tunnin mietin, et mitä hemmettiä mä teen täällä ja että lähden heti pois kun vaan pääsen. Sit ajattelin et hittookos tässä. Oon oma itseni ja menen juttelemaan muiden kanssa. Selkeästikään paikalla ei ollut kovin paljon treenaavia tyyppejä, mutta minäpä kävin innoissani testaamassa luistelumattoa, huikea vehje! Yritin houkutella muitakin, mutta ei ne oikein lämmenneet 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20150321_171913

Vähän ennen loppua lyöttäydyin parin vähän vanhemman ja mukavan oloisen tyypin seuraan ja mehän saatiin oikein hyvät keskustelut aikaiseksi. Voisin jopa sanoa, että alkuillan jäykistelyn jälkeen mulla oli tosi mukavaa! Ikinä ei pitäis miettiä mitä muut minusta ajattelee, vaan rohkeasti painella sekaan. Aina voi löytyä mielenkiintoisia tyyppejä, kun vaan antaa itselleen ja muille mahdollisuuden! Niin ja voitinhan mä itselleni kotiin sen luistelumatonkin 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20150321_221809

Kotona mua odotti lelukaaos olohuoneessa ja vastapaistetun pizzan tuoksu. Katseltiin Juttaa ja Pullukkaa pizzaa mutustaen tyytyväisinä. Ihanaa välillä käydä keskustassa pyörähtämässä,  mutta vielä ihanampaa on päästä omaan kotiin köllöttämään 🙂

Onko teillä ollut koskaan sellaista fiilistä ettette kuulu joukkoon? Että tekisi mieli vain lähteä pois ja nopeasti?

Muistakaa, että tänään vielä saa Elloksella lastenvaatteista 20% alennuksen, tsekkaa perjantain postaus!

Ps. Kovasti alkoi himottamaan MK:n laukku ja LV:n huivi kun niin monilla oli sellaiset. Ehkä tämä olikin jokin muotibloggaajien salaliitto tarkoituksena saada minutkin ratsastamaan muodin aallonharjalla ja hankkimaan kalliita design-kamoja….

9 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Jonna ei sun tarvikkaan olla mikään sopuli 🙂 Hanki MK laukku ja LV huivi jos oikeesti haluat, ja hommaa sit just ne mitkä miellyttää eniten omaa silmää, eikä niitä mitkä kaikilla muillakin on (ellei ne oo just ne samat mistä säkin tykkäät) 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en ees tiedä mistä semmosia voi ostaa 😀 Teki mieli eilen kysellä, mut en ilennyt..

 2. Tea kirjoitti:

  Kävin silmäleikkauksen takia jossain silmäjutussa bulevardilla ja jonkun laskutusjutun takia sain pulla & kahvikupongin cafe Ekbergille ja voi tsiisus mä en kuulunut joukkoon 😀 Mulla oli niin epämukava olo siellä kun muilla oli juhlavaatteita ja ne veti skumppaa yms. Kävelin siitä eka ohi ja ajattelin, että en mee ollenkaan mut sit ajattelin et mähän meen juomaan sen kahvin 😀 Toisaalta ei ois pitänyt verrata omia vaatteita muiden tai siihen et kaikki oli niin ”hienostuneita” siellä, ehkä sitä enemmän ite koki et muut tuijottais mua ja mun vaatteita 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Mistäpä sitä aina tietää noteeraako muut sua edes ollenkaan vai onko kaikki vaan omassa päässä? Pitäis mennä ja kysyä 😀

 3. Heidi kirjoitti:

  No hei, minä olen ollut ikäni absolutisti, joten voinet arvata, olenko kuulunut joukkoon 🙂
  Omasta mielestäni kyllä olisin, mutta toisten mielestä useimmiten ei. Mutta omaa polkua mennään, omin aatoksin – ja jos ei muita se miellytä, niin minkäs teet. Parempi olla oma itsensä ja itselleen rehellinen kuin yrittää väkisin miellyttää muita.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä kyllä ihmettelen sitä asennetta, että aina pitäis juoda että olis hauskaa. Eikö hauskaa muka voi pitää ilman alkoholia? Mullakin on ollut pitkiä ajanjaksoja millon en ole ottanut mitään. Oli sitten bileitä tai ei!

 4. Mimmukka86 kirjoitti:

  No nyt on hyvä asenne!!! Noin sen pitäiskin mennä, että ei heti teilais,että ei tää oo mulle sopiva porukka ja en kuulu joukkoon,
  vaan mennä muiden kanssa juttelemaan niitä näitä rohkeasti. Ja tehdä vasta sitten päätelmät muista ihmisistä.
  Itse tulen erityisen hyvin toimeen vanhojen ihmisten kanssa,vaikka olenkin nuori.

  Ihanat tarjoilut noissa kuvissa! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä rakastan vanhuksia! Aivan loistavaa sakkia 🙂 Tulen kyllä hyvin toimeen nuortenkin kanssa ei siinä mitään. Voi olla, että sitä itse ajattelee ettei muut viihdy mun seurassa koska olen paljon vanhempi. Uusia ihmisiä on aina mukava tavata!

 5. Outi Karita kirjoitti:

  No kyllä joskus on sellainenkin tunne ollut, että on väärässä porukassa. Tietty ensivaikutelma voi muuttua, mutta ei välttämättä 😛 silti jos paikalle on mennyt, niin rohkeasti vaan pitäisi olla omana itsenään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *