Hae
Palasia Arjestani

Moikkelis!

Tulin vaan ilmottamaan jotta palailtu on taas kotio ja koneen ääreen. Mietin tuossa, että voitais sitä kisaa jatkaa vielä muutamalla päivällä, kun en sit päässytkään päivittelemään ihan suunnitelmieni mukaan, joten ei ole kukaan päässyt juuri kommentoimaankaan 🙂 Kisalle siis jatkoaikaa aina 30.12 klo 18 asti!

Jotakin kuvia tuli otettua joulun aikana ja niitä vois sit latailla huomenna.

Mitäs pukki toi teille lahjaks???

Kannattaa muuten käydä lueskelemassa Vennon Minnan treeneistä mass.fi-sivustolta. On tyttö kunnossa!!! Vallan tässä masennuin, kun ite on tullut syötyä kuin pieni sika joulun aikana. Ylimäärästä painolastia tosin ei kertynyt (ainakaan vielä :D) kuin vajaan kilon verran. Kohta jos pitsan vetäsis nassuun niin saadaan huomiselle huippulukemat, yeah.. Huomenna sit normaaliarkeen takas, jipii. Alkaa noi suklaat ja muut jo tympiä aika lailla. Vois muutaman viikon (tai vaikka muutaman kuukauden) syödä erittäin terveellisesti ja jopa tehdä niitä aerobisiakin. Joulun seutuunhan niitä tuli tehtyä taas tosi ahkerasti eli pyöreät nolla 😀 Ja räkänen nauru tähän väliin. Jos joku on laiska niin minä. Operaatio Jonnan piiskaus siis alkaa heti huomenna, kuten varmaan noin miljoonalla muullakin. Ei vaiskaan, ihanaa päästä taas salille ja syömään normaalisti ja muutenkin takas normielämään.

Huomiseen siis!

4 kommenttia

 1. Mölliskö kirjoitti:

  Mulla ainakin meni joulu aivan häneksi…..painoa tuli varmaan kolme kiloa ja lihasta lähti samat kolme. Pelottaa oikein mennä huomenna töihin…..jos vaan söis vielä viikon, kun tuo uusivuosikin on niin lähellä…… ???

 2. taru kirjoitti:

  Nyt on Jonna pakko tunnustaa, että on tullut lueskeltua sun blogia jo aika kauan (varmaan 6kk?). Ja NYT vasta uskalsin siitä sulle tunnustaa :OTsemppiä treeneihin! 🙂

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Mölliskö: mä taidan jättää syömättä seuraavat pari kuukautta 😉 Vaaka näytti tänä aamuna semmosia lukemia, et oksat pois. Ei ole moisia lukuja ihan äskettäin nähty edes iltapainossa. Noo, kyllä se paino taas laskee. Tuskin tässä ajassa kuheesti on läskiäkään kerennyt tulemaan niin eiköhän se vaan nestettä ole ja sehän on helppo saada pois 😀 Kai..Taru: kiva et pistit kommenttia! Kävinkin jo sun blogissa vierailulla. Ei voi kun ihastella tota sun olkapäätä! Mulle kans..

 4. Anonymous kirjoitti:

  Älä sillä vaa’alla vielä ravaa 😉 kohta saat tehdä sitä ihan tarpeeksi!!Hyvät kirjat sait lahjaksi..itsellä on luettavana tällä hetkellä Pilvilinnat jotka romahti ja se on todella vienyt mukanaan!! Ja kohta se on jo leffoissakin!!Lihaksikasta Uutta Vuotta.Maaret

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *